Litt kjedelig norsk kromat(pizza/burger) uten de store høydene, men fint sted og hyggelig betjening.
8–12 av 20 anmeldelser
Restaurantens beliggenhet og hage gjør opplevelsen akseptabel. Trist at et slikt potensial ikke utnyttes mye bedre.
Foreslår at de starter med å heve kvaliteten på maten, og når dette er gjort er det mye annet å ta tak i.....
Kommer tilbake når vi føler behov for en enkel matbit, fordi det ikke er alternativer i nærheten av gjestehavnen.
De selger også drikkevarer her, og et glass i stolene i hagen nedenfor bygningen er jo alltids noe som trolig vil smake i solen 😎
Følge på 8 voksne var her til sein lunch. Den ene halvparten bestilte pasta carbonara, mens de andre gikk for skalldyrssuppa. Alle fikk maten samtidig etter ca. 15-20 min. Store porsjoner og begge rettene var gode.
Heldigvis hadde vi god tid til ferja skulle tilbake til Kragerø, for det blei meir enn ein times ventetid på hamburgeren. Den var i utgangspunktet god, men dessverre lunken.
Det tok endel tid før pizza var ferdig, men da den kom var den meget bra :-) Fornøyde barn er den beste attest, men for de voksne - er det en prøvelse. Totalt sett - kan vi ikke klage på tidsaspektet med tanke på at det er storsesong for turister!