Vi var her på tampen av sommersesongen og tenkte det ville bli et rolig hotell som møtte oss. Heldigvis og hurra for hotellet, så var det smell fullt hele helgen. En hotelldirektør som strekker seg langt og lengre enn langt for at alle gjestene skal ha det bra. Problemet var bare at det var en av han og veldig mange av gjestene som ønsket oppmerksomhet. Mye venting, mye nye og usikre servitører. Vi følte hele personalet var nyansatte og dette opplevdes som litt frustrerende.
Bassengområdet var skittent, dusjene så ikke ut. Boblebadet hadde brune riller av skitt. Hotellrommene (jr.suite i vårt tilfelle) var spartansk og 'hjemmesnekret'.
Forholdvis enkel frokostbuffet, pluss for mulighet til å få laget sin egen omelett og nydelig kaffe. Minus for verdens tørreste vafler og baconpostei.
Vi spiste tre retter hver kveld. Rause porsjoner og friske råvarer. Tommel opp. Godt utvalg av øl vin.
Alt i alt et fint opphold. Men totaminntrykket var at jeg har de tatt seg vann over hodet. Det virket ikke som de hadde nok ansatte på jobb til å ta seg av gjester, vaske, pusse opp.. Men på den andre siden er vi jo glad for at de har det travelt. Det betyr at vi har et flott hotell å komme tilbake til ved en senere anledning.