Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke st√łttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi st√łtter f√łlgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne v√•re og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne v√•re. Bes√łk partnerne v√•re for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss p√•virker rekkef√łlgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss p√•virker rekkef√łlgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (209)
Filtrer anmeldelser
210 resultater
Vurdering fra reisende
42
68
37
26
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
68
37
26
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
36‚Äď41 av 210 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet fremst√•r som m√łkkete og ustelt. Hybelkaniner flyr rundt blandet med h√•r og sand, b√•de i trapper og ganger- over flere dager. Lysp√¶rer i taket er ikke byttet, og heller erstattet med ekstra st√•lamper i trappeoppgangene.

Resturanten er stusselig og sparsommelig innredet, minner om leirskole-spisesal. Maten var veldig bra- men omgivelsene trekker matopplevelsen ned.

På hjemmesiden er det informasjon om at el biler lader gratis på hotellet, men ingen av uttakene fungerer og personalet på stedet sier at det er ustabilt og virker noen ganger. Dette burde det vært opplyst om på hjemmesiden slik at man ikke belager seg på lademulighet på stedet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, idab305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Vi kommer til et rom med skitne gulv, vasken er √łdelagt og lekker, og f√•r til svar at vi f√•r jo vann, s√• det er ingenting √• gj√łre med det. Dyrt hotell med d√•rlig standar. Vi ville spille biljard med barna, knekte k√łller og ikke kuler nok..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Magnhild-Hovet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Grusomt, det var rett og slett f√¶lt. For det f√łrste har de ikke heis! Og rommene var skitne og de s√• ut som et rom fra 80 tallet. I tillegg var nettsiden deres ikke informativ og malingen p√• vindus karmene var borte noen plasser og de var super skittene!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 889elinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Steinharde senger og trekkfullt rom. Dyre penger for et kn√łtt lite, trasig og gammelt rom.

Vi hadde tatt kontakt med hotellet på forhånd for å avklare om det var handicapvennlig, men det var det ikke i det hele tatt.

God service da de faktisk åpnet heisen for oss, trass i Corinareglement.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 123MBH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Vi hadde en fantastisk opplevelse for hele familien. Beliggenheten er ypperlig, med flotte fjell og gode skil√łyper i familievennlig terreng. Den beste opplevelsen var like vel den flotte, personlige servicen vi opplevde. Maten holdt ogs√• h√ły klasse og bassenget fungerte fint etter skiturene. i det hele tatt en veldig fin opplevelse.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, chris2pheroyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser