Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (205)
Filtrer anmeldelser
205 resultater
Vurdering fra reisende
42
68
37
25
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
68
37
25
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 205 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020

Møkkete og dårlig vedlikeholdt hotell der lite har skjedd siden 1962.
Veldig lytt mellom rommene, og blikktakene utenfor smeller.

Vi var flere i følge og de andre rommene var av samme standard. Malingen flasser, og det virker generelt dårlig vedlikeholdt.

Det var skittent på bad, på rom og i fellesområder.

Som hotellet selv skriver på nettsiden har det vært asylmottak, men vi så ikke at inntektene har vært brukt til oppussing.

Hvordan brannvarsling virker kan man bare tenke seg, vi så branndører som var sperret oppe med treklosser.

Resepsjonisten smiler, men har ikke noe bedre å tilby når badet lekker eller når vasken ikke virker.

Det er for få som jobber i frokostsalen og vi så at ansatte ikke rekker å gjøre nødvendig vask av bord mellom gjestene.

Finn annen overnatting, dette hotellet er ikke verdt pengene.

Romtips: Finn et annet hotell
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, QWERTY761
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss og planlagt norgesferie nøye. Er fryktelig skuffet, kom til et vi trodde var top notch spa hotell, og fikk det tristeste, mest begredelige rom vi IKKE hadde bestilt med 2 stusselige enkeltsenger i tre og thats i. Nora i resepsjonen gjorde sitt beste, kred til Nora, men dette er det værste hotellrom jeg har sett.. Takk for ødelagt ferie vi dro videre!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Bår D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår som møkkete og ustelt. Hybelkaniner flyr rundt blandet med hår og sand, både i trapper og ganger- over flere dager. Lyspærer i taket er ikke byttet, og heller erstattet med ekstra stålamper i trappeoppgangene.

Resturanten er stusselig og sparsommelig innredet, minner om leirskole-spisesal. Maten var veldig bra- men omgivelsene trekker matopplevelsen ned.

På hjemmesiden er det informasjon om at el biler lader gratis på hotellet, men ingen av uttakene fungerer og personalet på stedet sier at det er ustabilt og virker noen ganger. Dette burde det vært opplyst om på hjemmesiden slik at man ikke belager seg på lademulighet på stedet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, idab305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Vi kommer til et rom med skitne gulv, vasken er ødelagt og lekker, og får til svar at vi får jo vann, så det er ingenting å gjøre med det. Dyrt hotell med dårlig standar. Vi ville spille biljard med barna, knekte køller og ikke kuler nok..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Magnhild-Hovet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Grusomt, det var rett og slett fælt. For det første har de ikke heis! Og rommene var skitne og de så ut som et rom fra 80 tallet. I tillegg var nettsiden deres ikke informativ og malingen på vindus karmene var borte noen plasser og de var super skittene!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 889elinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser