Laveste priser for ditt opphold
USD 226
Priceline
ZenHotels.com
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 12. juli 2020

Møkkete og dårlig vedlikeholdt hotell der lite har skjedd siden 1962.
Veldig lytt mellom rommene, og blikktakene utenfor smeller.

Vi var flere i følge og de andre rommene var av samme standard. Malingen flasser, og det virker generelt dårlig vedlikeholdt.

Det var skittent på bad, på rom og i fellesområder.

Som hotellet selv skriver på nettsiden har det vært asylmottak, men vi så ikke at inntektene har vært brukt til oppussing.

Hvordan brannvarsling virker kan man bare tenke seg, vi så branndører som var sperret oppe med treklosser.

Resepsjonisten smiler, men har ikke noe bedre å tilby når badet lekker eller når vasken ikke virker.

Det er for få som jobber i frokostsalen og vi så at ansatte ikke rekker å gjøre nødvendig vask av bord mellom gjestene.

Finn annen overnatting, dette hotellet er ikke verdt pengene.

Romtips: Finn et annet hotell
    • Renslighet
1  Takk, QWERTY761
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss og planlagt norgesferie nøye. Er fryktelig skuffet, kom til et vi trodde var top notch spa hotell, og fikk det tristeste, mest begredelige rom vi IKKE hadde bestilt med 2 stusselige enkeltsenger i tre og thats i. Nora i resepsjonen gjorde sitt beste, kred til Nora, men dette er det værste hotellrom jeg har sett.. Takk for ødelagt ferie vi dro videre!

2  Takk, Bår D
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår som møkkete og ustelt. Hybelkaniner flyr rundt blandet med hår og sand, både i trapper og ganger- over flere dager. Lyspærer i taket er ikke byttet, og heller erstattet med ekstra stålamper i trappeoppgangene.

Resturanten er stusselig og sparsommelig innredet, minner om leirskole-spisesal. Maten var veldig bra- men omgivelsene trekker matopplevelsen ned.

På hjemmesiden er det informasjon om at el biler lader gratis på hotellet, men ingen av uttakene fungerer og personalet på stedet sier at det er ustabilt og virker noen ganger. Dette burde det vært opplyst om på hjemmesiden slik at man ikke belager seg på lademulighet på stedet.

2  Takk, idab305
Anmeldt 10. juli 2020

Vi kommer til et rom med skitne gulv, vasken er ødelagt og lekker, og får til svar at vi får jo vann, så det er ingenting å gjøre med det. Dyrt hotell med dårlig standar. Vi ville spille biljard med barna, knekte køller og ikke kuler nok..

1  Takk, Magnhild-Hovet
Anmeldt 10. juli 2020

Grusomt, det var rett og slett fælt. For det første har de ikke heis! Og rommene var skitne og de så ut som et rom fra 80 tallet. I tillegg var nettsiden deres ikke informativ og malingen på vindus karmene var borte noen plasser og de var super skittene!

1  Takk, 889elinh