Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (208)
Filtrer anmeldelser
209 resultater
Vurdering fra reisende
42
68
37
25
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
68
37
25
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 209 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter


Resepsjonen var underbemannet. Dette gjaldt alle tre dagene vi var der morgen, ettermiddag og kveld. Det virket som om hotellet sparte penger på bemanningen. Ventet alt fra 5-15 minutter på at noen skulle komme i resepsjonen til tross for at vi brukte bjella.

Da jeg sa fra om at rommet ikke var rent ved innsjekk og at det var masse hår i sluket på badet, skulle dette fikses med en gang. Ingenting skjedde og jeg måtte si fra påfølgende dag. Heldigvis fikk vi 15 % rabatt på rommet.

Standarden på hotellet og maten i restauranten matchet ikke prisnivået.
Jeg har bodd på andre høyfjellshotell i samme prisklasse og dette er ikke verdt prisen. Jeg syns det er frekt å love så mye på nettsidene og komme til noe helt annet. Man føler seg lurt.

På nettsidene sto det at bassenget skulle åpnes når nye regler var på plass. Det var ikke åpent selv om bassenger i resten av landet har åpnet for lenge siden.

På nettsidene sto det at prisen for rom som ikke var oppusset skulle ligge lavere enn vanlig dobbeltrom. Siden rommet vårt var veldig shabby spurte vi om vi ikke skulle betale for økonomi-rom. Alle dobbeltrom hadde samme pris fikk vi da beskjed om, samt spørsmål om ikke rommet vårt hadde fått et strøk maling og nytt gulv?

Ellers var det skittent i trapper, ledninger hang og slang i gangene.

De som jobbet i resepsjonen gjorde nok sitt beste, men her er det eiere som sparer og tjener penger på deres og min bekostning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Annehjs88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi bodde 2 netter i 2 forskjellige rom. Første rommet (113) var egentlig rent og fint uten noe særlig utsikt. Fikk ikke sove pga av ulyder i et nærliggende rom, sansynligvis et vaskerom. Vann og dunkelyder (som i en vaske- eller oppvaskmaskin) hele natten. Da dette også fortsatte neste kveld, tilkalte vi personalet som ikke skjønte hva de var etter å ha "undersøkt" andre rom og etasjer. De mente de aldri hadde hørt om dette før. Vi fikk nytt rom (105) og skulle slippe å betale ekstra for det...? Betale ekstra, for et dårligere rom? Vi aksepterte å bo på dette rommet med 2 enkle senger da vi var veldig trøtte og ville sove. Ellers var dette rommet veldig greit og stille.
Hotellet ellers var helt ok med en hyggelig betjening. Heisen virket ikke noen av dagene.
Matsalen var som tatt ut fra 70-tallet. Coronafrokosten var bra, men med alt for lange køer, selv om vi måtte bestille plass på klokkeslett. Middagen var veldig god, men... små porsjoner til stive priser. Spurte om større porsjon neste dag, og fikk det. Bestilte og fikk en flaske Dr. Loosen hvitvin til middagen første dag. Oppdaget etter utsjekk at vi var belastet for en vin som var kr. 120,- dyrere. Har fått tilbakebetalt dette i etterkant. Oppdaget ikke dette ved utsjekk fordi de ikke fikk skrevet ut regning (skjønte ikke grunnen) ved utsjekk, men de insisterte i stedet å sende kviteringen på mail, som jeg ikke fikk åpnet før jeg ankom neste hotell.
Om vi kommer tilbake? Nei takk.
Dessuten er rommene og maten alt for dyr i forhold til hva man får.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
3  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Møkkete og dårlig vedlikeholdt hotell der lite har skjedd siden 1962.
Veldig lytt mellom rommene, og blikktakene utenfor smeller.

Vi var flere i følge og de andre rommene var av samme standard. Malingen flasser, og det virker generelt dårlig vedlikeholdt.

Det var skittent på bad, på rom og i fellesområder.

Som hotellet selv skriver på nettsiden har det vært asylmottak, men vi så ikke at inntektene har vært brukt til oppussing.

Hvordan brannvarsling virker kan man bare tenke seg, vi så branndører som var sperret oppe med treklosser.

Resepsjonisten smiler, men har ikke noe bedre å tilby når badet lekker eller når vasken ikke virker.

Det er for få som jobber i frokostsalen og vi så at ansatte ikke rekker å gjøre nødvendig vask av bord mellom gjestene.

Finn annen overnatting, dette hotellet er ikke verdt pengene.

Romtips: Finn et annet hotell
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, QWERTY761
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss og planlagt norgesferie nøye. Er fryktelig skuffet, kom til et vi trodde var top notch spa hotell, og fikk det tristeste, mest begredelige rom vi IKKE hadde bestilt med 2 stusselige enkeltsenger i tre og thats i. Nora i resepsjonen gjorde sitt beste, kred til Nora, men dette er det værste hotellrom jeg har sett.. Takk for ødelagt ferie vi dro videre!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Bår D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår som møkkete og ustelt. Hybelkaniner flyr rundt blandet med hår og sand, både i trapper og ganger- over flere dager. Lyspærer i taket er ikke byttet, og heller erstattet med ekstra stålamper i trappeoppgangene.

Resturanten er stusselig og sparsommelig innredet, minner om leirskole-spisesal. Maten var veldig bra- men omgivelsene trekker matopplevelsen ned.

På hjemmesiden er det informasjon om at el biler lader gratis på hotellet, men ingen av uttakene fungerer og personalet på stedet sier at det er ustabilt og virker noen ganger. Dette burde det vært opplyst om på hjemmesiden slik at man ikke belager seg på lademulighet på stedet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, idab305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser