Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 130
Hotels.comUSD 121
PricelineUSD 130
eDreamsUSD 130
TravelocityUSD 121
Agoda.comUSD 131
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (213)
Filtrer anmeldelser
213 resultater
Vurdering fra reisende
42
68
37
27
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
68
37
27
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 213 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020

Hotellet ligger ved porten til Rondane med glimrende muligheter for turer vinter som sommer. Selve hotellet er trivelig og intimt, men rommene noe nedslitt. Betjeningen var på alle måter serviceinnstilt selv om de tilsynelatende var få. Maten vi fikk, det være seg middager, lunsj og frokost var av topp kvalitet. Noe av det beste vi har smakt på lenge. Heller ikke prisen var skremmende . I høyeste grad et vallykket weekendopphold for meg og familien.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Bodde i leilighet med utrolig flott utsikt og god standard. Benyttet tilbud på hotellet med deilig middag og varmt, fint basseng. Betjening i resepsjon hyggelig imøtekommende, med gode tips til turer i nærområdet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Bregna64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi overnattet ett døgn, kort oppsummert så er dette det dårligste og dyreste (!!) stedet jeg har vært på. Meget dårlig renhold og vedlikehold i fellesarealer så vel som rom. Heisen stod, trimrommet og bassenget var stengt uten at dette på noen som helst måte var kommunisert på hjemmesider eller lignende (NB! Ikke stengt grunnet Covid-19). Lange køer ved bespisning (alle måltider). Dette oppleves rett og slett lureri, ikke noe annet.
Rådet er klart: Styr unna og spar dere for dårlige opplevelser og ikke minst spar mye penger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, KjellVidarDokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter


Resepsjonen var underbemannet. Dette gjaldt alle tre dagene vi var der morgen, ettermiddag og kveld. Det virket som om hotellet sparte penger på bemanningen. Ventet alt fra 5-15 minutter på at noen skulle komme i resepsjonen til tross for at vi brukte bjella.

Da jeg sa fra om at rommet ikke var rent ved innsjekk og at det var masse hår i sluket på badet, skulle dette fikses med en gang. Ingenting skjedde og jeg måtte si fra påfølgende dag. Heldigvis fikk vi 15 % rabatt på rommet.

Standarden på hotellet og maten i restauranten matchet ikke prisnivået.
Jeg har bodd på andre høyfjellshotell i samme prisklasse og dette er ikke verdt prisen. Jeg syns det er frekt å love så mye på nettsidene og komme til noe helt annet. Man føler seg lurt.

På nettsidene sto det at bassenget skulle åpnes når nye regler var på plass. Det var ikke åpent selv om bassenger i resten av landet har åpnet for lenge siden.

På nettsidene sto det at prisen for rom som ikke var oppusset skulle ligge lavere enn vanlig dobbeltrom. Siden rommet vårt var veldig shabby spurte vi om vi ikke skulle betale for økonomi-rom. Alle dobbeltrom hadde samme pris fikk vi da beskjed om, samt spørsmål om ikke rommet vårt hadde fått et strøk maling og nytt gulv?

Ellers var det skittent i trapper, ledninger hang og slang i gangene.

De som jobbet i resepsjonen gjorde nok sitt beste, men her er det eiere som sparer og tjener penger på deres og min bekostning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Annehjs88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi bodde 2 netter i 2 forskjellige rom. Første rommet (113) var egentlig rent og fint uten noe særlig utsikt. Fikk ikke sove pga av ulyder i et nærliggende rom, sansynligvis et vaskerom. Vann og dunkelyder (som i en vaske- eller oppvaskmaskin) hele natten. Da dette også fortsatte neste kveld, tilkalte vi personalet som ikke skjønte hva de var etter å ha "undersøkt" andre rom og etasjer. De mente de aldri hadde hørt om dette før. Vi fikk nytt rom (105) og skulle slippe å betale ekstra for det...? Betale ekstra, for et dårligere rom? Vi aksepterte å bo på dette rommet med 2 enkle senger da vi var veldig trøtte og ville sove. Ellers var dette rommet veldig greit og stille.
Hotellet ellers var helt ok med en hyggelig betjening. Heisen virket ikke noen av dagene.
Matsalen var som tatt ut fra 70-tallet. Coronafrokosten var bra, men med alt for lange køer, selv om vi måtte bestille plass på klokkeslett. Middagen var veldig god, men... små porsjoner til stive priser. Spurte om større porsjon neste dag, og fikk det. Bestilte og fikk en flaske Dr. Loosen hvitvin til middagen første dag. Oppdaget etter utsjekk at vi var belastet for en vin som var kr. 120,- dyrere. Har fått tilbakebetalt dette i etterkant. Oppdaget ikke dette ved utsjekk fordi de ikke fikk skrevet ut regning (skjønte ikke grunnen) ved utsjekk, men de insisterte i stedet å sende kviteringen på mail, som jeg ikke fikk åpnet før jeg ankom neste hotell.
Om vi kommer tilbake? Nei takk.
Dessuten er rommene og maten alt for dyr i forhold til hva man får.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
3  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser