Ann Iren G
Dato for oppholdet: januar 2024
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Front Office, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. jan. 2024
Hej Ann,
Tack för ditt positiva omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med din vistelse. Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst igen!
Med vänlig hälsning,
2.9 km fra Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport
1.3 km fra Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport
Se flere hoteller i Arlandastad
Anmeldt 13. juli 2023

Veldig bra opphold fra start til slutt. Jeg vil spesielt trekke frem resepsjonisten - hun var svært vennlig og opptatt av at gjestene skulle finne seg vel til rette. Ellers var det svært praktisk å bo så tett på terminalen ved tidlig avreise neste morgen, og det attpå til til en grei pris.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Bente0723
Front Desk, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2023

Dear Bente,

Thank you for staying with us. We appreciate your honest opinion and hope to welcome you again soon.

Kind Regards,

Mohamed
Front Office

Anmeldt 27. februar 2023

Veldig praktisk mtp at man så godt som bor i avgangshallen. Men hotellet gir inntrykk av å være fra 80-tallet, og det er gulvteppe på rommet (ihvertfall var det på vårt rom). Ellers helt basic og greit. FROKOST på kafeen ved siden av: NB om du ikke tåler gluten. Det er mel i eggerøren, dette fant jeg tilfeldigvis ut. Ellers lite utvalg glutenfritt, anbefaler å kontakte dem på forhånd om du skal spise her. God kaffe.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, Liza M
AnnSofie Lanner, Hotelldirektör på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2023

Hej Liza,
Stort tack för din feedback och beklagar verkligen att du inte var riktigt nöjd hos oss. Din feedback är viktigt för oss och vårt förbättringsarbete och skall genast följa upp vad vi kan åtgärda.
Tack ännu en gång för din tid,

Bästa hälsningar,
AnnSofie Lanner
Hotelldirektör

Anmeldt 21. februar 2023

Veldig bra møterom og konferansedel.
Første natt så lagde minibar lyder som var så ille jeg måtte få noen opp til rommet og slå den av.
Var mye støv hvis man flyttet på ting.
Madrass var kjempehard, helt forferdelig om man er litt ++
Bråk startet 0400, antar det var flypersonale kanskje, ikke så lydisolerte rom som man skulle tro.
Hadde også rom ved siden av bøttekott/ismaskin, det var heller ikke lurt, hørte støvsugere under angrep der inne. Så nei sov ikke bra.
Rom er store men vil heller ha mulighet til å sove bedre.
Casting til TV var håpløs, TV kutter innhold og man får ikke lov til å justere zoom og slikt så ubrukelig.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, Dreamer85387
Front Office, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2023

Dear Guest,

Thank you for your kind review and the high scores.

Warm Regards,

Front Office Team

Anmeldt 3. januar 2023

En som ikke kunne finne vår bestilling og når han fant den vi måtte vente 10 minutter på en bekreftelse fra agoda? Aldri opplevd maken. Virket som personen ikke likte seg på jobb. Anbefaler andre reisende å heller sjekke inn på clarion

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, torgulla
Front Office, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2023

Hej Torgulla,
Vi beklagar att din incheckning inte gick så smidigt som de vanligtvis gör hos oss. Ibland blir det fel och det ber vi om ursäkt för. Din återkoppling kommer tas vidare så att vi kan bli bättre i framtiden. Välkommen åter!

Anmeldt 10. desember 2022

Rom var OK men utsikt rett i kontor lokale. Badet hadde badekar og faste dusjhode. Nedre dusjhode stod i veien og øvre dusjhode passer ikke til normal dusj for 1 mann på 190 cm. Baddøren har store fuktskader og sklir opp av seg selv. OK romservice og grei frokost. Savner omelett.

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, GlennCay72
Front Office, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2022

Dear Guest,

Thank you for taking your time to review your recent stay at Radisson Blu Airport Terminal. we appreciate your feedback.

Warm Regards,