“Utsøkt mat og nydelig sted”

Salavantes - Garden Restaurant & bar
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Kalamaki
Prisklasse: USD 3 - USD 74
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Utsøkt mat og nydelig sted 👌🏻(jeg spiste seafood risotto og mannen Black Angus samt deilige forretter) Anbefaler å prøve deres lokale hvitvin også Vilana. Vi kommer tilbake 😊

2  Takk, anethb2018

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Spiste fantastiske forretter og like god hovedrett. Beste middag i Hellas noengang. God service. Glutenfritt ikke noe problem. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 593terjeg
Anmeldt 15. september 2019

Maten er kjempegod. Populært sted hvor også mange lokale spiser. Har prøvd fire forskjellige retter nå og er veldig fornøyd med alt. Trivelige kelnere. Flott utsikt. Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
3  Takk, Wenche E
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Biffen var så mør at den nærmest smeltet i munnen, sammen med en veldig god potet pure å grønnsaker, og ikke minst den store porsjonen jeg fikk!

Kjæresten min hadde pasta penne, den var litt kjedelig uten så mye ekstra enn litt kylling, men god på smak.

Her skal vi spise igjen før vi reiser til flyplassen!

Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, victoriariikola
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Kreta i august september og fant denne utrolige restauranten. 7 fantastiske måltider med nydelig mat og super service. Dere gjorde alt for oss. Tusen takk, vi kommer igjen 🤗

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 2021heidif

Reisende som så på Salavantes - Garden Restaurant & bar, så også på

Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Salavantes - Garden Restaurant & bar? Del dine erfaringer!