Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt mat og nydelig sted”

Salavantes - Garden Restaurant & bar
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Kalamaki
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 83
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Utsøkt mat og nydelig sted (jeg spiste seafood risotto og mannen Black Angus samt deilige forretter) Anbefaler å prøve deres lokale hvitvin også Vilana. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, anethb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (279)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 280 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Spiste fantastiske forretter og like god hovedrett. Beste middag i Hellas noengang. God service. Glutenfritt ikke noe problem. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 593terjeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019

Maten er kjempegod. Populært sted hvor også mange lokale spiser. Har prøvd fire forskjellige retter nå og er veldig fornøyd med alt. Trivelige kelnere. Flott utsikt. Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Wenche E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Biffen var så mør at den nærmest smeltet i munnen, sammen med en veldig god potet pure å grønnsaker, og ikke minst den store porsjonen jeg fikk!

Kjæresten min hadde pasta penne, den var litt kjedelig uten så mye ekstra enn litt kylling, men god på smak.

Her skal vi spise igjen før vi reiser til flyplassen!

Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, victoriariikola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Kreta i august september og fant denne utrolige restauranten. 7 fantastiske måltider med nydelig mat og super service. Dere gjorde alt for oss. Tusen takk, vi kommer igjen

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Heidi F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Salavantes - Garden Restaurant & bar, så også på

Khaniá by, Chania fylke
 

Har du vært i Salavantes - Garden Restaurant & bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din